Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleriterrine

Selleriterrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.rodselleri
250 g.champignoner
20 g.smør
2.5 dl.fløde 13%
2 æg
1 tsk.salt
 peber
1 lille bdt. hakket persille
 


Opskrift:

Rens svampene og hak dem med en kniv. Svits svampene på en pande i smørret. Skræl sellerien og riv den groft på råkostjernet. Kom sellerien på panden og svits den med et par min. Tilsæt fløden og lad det simre et øjeblik uden låg. Smag til med salt og peber og afkøl grønsagerne. Pisk æggene let sammen og bland dem med de svitsede grønsager og persille. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad på ca 1 l. Sæt fadet i ovnen i vandbad ved 200 grader og bag terrinen ca 1 time. Serveres kold eller varm som grøn ret, men smager også godt serveret med hamburgryg

Tips:

Selleriterrinen kan også bages i portionsforme, i små forme er bagetiden ca 3/4 time. De små forme er fine at tage med i frokostmadpakken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5500 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu