Nilles ferskensuppe med karry

Nilles ferskensuppe med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nille

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 hakkede løg
3 fedpresset/hakket hvidløg
1 tsk.mild karry
1 l.hønsebouillon
1 ds.hakkede tomater
1 ds.groft skårne ferskner uden saft
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og karry svitses i en gryde.
Bouillon, tomater og ferskner kommes i. Suppen skal stå og simre i 15 min. Blend suppen med en stavblender.
Tilsæt piskefløden.
Lad simre i yderligere 5 min.

Serveres med rejer som hældes i suppen og hvidløgsflute.


karakterer:
Opskriften er vist 9722 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Steen  -  2010-11-09 18:33:00
En ualmindelig velsmagen suppe