groft skårne ferskner uden saft1 ds. groft skårne ferskner uden saft
5
dl.
piskefløde5 dl. piskefløde
Opskrift:
Løg, hvidløg og karry svitses i en gryde.
Bouillon, tomater og ferskner kommes i. Suppen skal stå og simre i 15 min. Blend suppen med en stavblender.
Tilsæt piskefløden.
Lad simre i yderliger 5 min.
Serveres med rejer som hældes i suppen og hvidløgsflute.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 8870 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Steen - 2010-11-09 18:33:00 En ualmindelig velsmagen suppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider