Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkungryde 04

Kalkungryde 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snitte

Indsendt :



Ingredienser:
300-500 g.kalkun enten i strimler eller bryst skæres i strimler
1 rød peber
1 grøn peber
 krydderier fx. karry paprika
 pastaskruer efter smag
1 boullion (høns) terning
5 dl.vand
 


Opskrift:
1.sæt vand over til pastaskruer
1.steg kalkunstrimler i gryde krydret med forskellige krydderier efter smag
2. skær peberne ud i små strimler eller firkaneter og tilsæt peber til kalkun og steg i ca. 5 min
3.tilsæt lidt af boullionvand til kalkun gryden
4. når pasta er færdig kogt,hældes pastaskruer til kalkungryde sammen med det sidste boullion vand.
5. kog derefter i ca. 10-15 min.

Tips:

er lækkert med er srykke varmt brød og eventuel lidt engelsk sovs. krydr efter smag

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10150 gange,
og udskrevet 213 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu