Kalkungryde 04

Kalkungryde 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snitte

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300-500 g.kalkun enten i strimler eller bryst skæres i strimler
1 rød peber
1 grøn peber
 krydderier fx. karry paprika
 pastaskruer efter smag
1 bouillonterning, høns
5 dl.vand
 
Opskrift:
1.sæt vand over til pastaskruer
1.steg kalkunstrimler i gryde krydret med forskellige krydderier efter smag
2. skær peberne ud i små strimler eller firkaneter og tilsæt peber til kalkun og steg i ca. 5 min
3.tilsæt lidt af boullionvand til kalkun gryden
4. når pasta er færdig kogt,hældes pastaskruer til kalkungryde sammen med det sidste boullion vand.
5. kog derefter i ca. 10-15 min.

Tips:

er lækkert med er srykke varmt brød og eventuel lidt engelsk sovs. krydr efter smag


karakterer:
Opskriften er vist 10556 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu