Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baconruller med wok og hjemmebagt brød

Baconruller med wok og hjemmebagt brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kenneth

Indsendt :





Ingredienser:
 Baconruller:
1 pk.bacon (8styk)
500 g.hakket oksekød
1 dl.fløde
1-2 æg (alt efter størelse)
 
 Wok:
1 Brokoli
5 mellem store gulerødder
1 rød pepper
0.5 gul pepper
0.5 grøn pepper
2 porre
1 chilli
5 fedhvidløg
50 g.hvidkål
 Soja
300 g.ris
 Evt.bønner og champignon
 
 Brød:
25 g.smør
2.5 dl.vand
2.5 dl.ymer
25 g.gær
1 tsk.groft salt
600 g.hvedemel
 


Opskrift:

Bland smeltet smør, vand og ymer, tilsæt gæret, rør godt, og tilsæt mel og salt. Ælt dejen og lad det hæve en halv time-en time.

Ælt igen, form 4 lange flutes og lad dem hæve et kvarters tid.

Skær pepperen og kålen i strimler, skær brokolien, porre og evt. champignoner ud.

Sæt risene over.

Bland alt det som skal i baconrullerne undtagen baconen i en skål. form små ruller og rul bacon omkring, sæt i ovnen ved cirka 180 Varmluft cirka 20-25min.

Pensel brødet med æg eller vand, og sæt det i ovnen sammen med rullerne.

steg alle grøntsagerne i en wok med noget olie. Efter de har stegt et stykke tid, bland de færdige ris i og steg 5 min mere.

Tag brød og ruller ud efter 20-25mim og server med wokgrøntsagerne.

Tips:

Man kan blande noget hvidløgs smør og komme det i små riller man skære i brødet, og så give det to min ekstra så smøren smelter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 18085 gange,
og udskrevet 342 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu