Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvebov med rødvin og grøntsager

Kalvebov med rødvin og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mark

Indsendt :




Ingredienser:
350 g.kalvebov uden ben
2 løg
1 fedhvidløg
1.25 dl.rødvin
3 gulerødder
0.25 tsk.timian
125 g.champignon
0.5 spsk.majsstivelse
0.25 dl.vand
 


Opskrift:

Kødet brunes i margarine i en gryde, løg i kvarte tilsættes og svitses med sammen med presset hvidløg. Rødvin, gulerødder i stave, salt, peber og timian tilsættes og kødet koges ved svag varme i 1½ time.

Champignon i skiver koges med de sidste 10 minutter. Kød og grøntsager tages op af gryden hvorefter skyen jævnes med majsstivelse udrørt med vand, og smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12254 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-12-04 14:37:57
Hvis skyen kun jævnes med stivelse & vand, set det grumset ud. Kulør eller kinisisk soya giver et pift. Ellers ok. Hilsen Lemark.