Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Knækbrød 02

Knækbrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Knækbrød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : vaggie

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.Havregryn
1 dl.Sesamfrø
1 dl.Hørfrø
1 dl.Solsikkekerner
1 dl.Græskarkerner
3.5 dl.Hvedemel
2 dl.Vand
1.25 dl.Olie
1 Tsk.Bagepulver
2.5 tsk.Salt
 


Opskrift:

Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør ud til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner.

Rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir, tag det øverste lag af og skær dem ud med en pizzakniv i ønsket størrelse stykker.

Bages ved 200 grader C i 15- 20 minutter.

Tips:

Dejen er meget nem at arbejde med og man kan med fordel lave det hele i foodprocessoren, med knive eller dejkroge.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (33 stemmer)

Opskriften er vist 25190 gange,
og udskrevet 1444 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carsten  -  2019-04-09 22:27:17
Det ser egentligt godt ud, indtil jeg kommer til at læse græskarkerner, for dem får jeg allergi af. Kan de erstattes af hver en trediedel hørfrø, sesamfrø og solsikke frø i stedet?


Lise  -  2012-09-03 18:35:45
De er fantastisk sprøde, jeg kom revet parmasan og græskarkerner ovenpå. =gså rost af alle vores gæster, så de holdt kun kort tid.


Mette fra Bornholm  -  2011-04-14 08:58:51
Jeg smagte dem hos min søster, - gik direkte ud for at købe de manglende indgredienser og har på 18 dage allerede bagt dem 2 gange og skal igen i løbet af ugen. DE er de bedste jeg nogen sinde har smagt. Dog kommer jeg ikke helt så meget salt i- kun 1½ tsk, det synes vi er bedre.. Bon appetit.


sif  -  2011-01-29 09:59:13
Alle kerner og korn kan fint udskiftes med 5-korns blanding. Super lækkert.


AV  -  2009-12-09 19:45:38
Rist kernerne inden de røres i dejen. Ellers smager man dem ikke nok. Men ellers er det kanon god spise!


Pernille  -  2009-11-02 15:21:03
de er så gode, kan også bruges som chips