Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsbrød med pikantost

Farsbrød med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mr chili

Indsendt :


Farsbrød med pikantost, billede 4 Farsbrød med pikantost, billede 1 Farsbrød med pikantost, billede 2 Farsbrød med pikantost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   


Opskrift:

Bland kød rasp æg salt peber og vand sammen til en fars
tag halvdelen af farsen og læg flat i et ovnfast fad smør derefter pikantosten på og kom derefter resten af farsen over
form det til et farsbrød
200 grader i ovnen i ca 1 time.


Tips:

Serveres med ovnbagte kartoffelbåde og rødvinssovs fra Karolines køkken




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 49047 gange,
og udskrevet 963 gange.


Energi:
KJ total 5196 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 884 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tobias  -  2008-09-24 00:31:09
rigtig god opskrift let at lave og smager skønt især med kartoffelbådene og rødvinsaucen guf guf velbekommen.