Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pastaret med Mornay Sauce

Pastaret med Mornay Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Krissydk

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.pastaskruer
300 g.Bacon i tern (Ca)
1 Karoline's Mornay Sauce (Helst 14%)
2 Bdt.forårsløg
5 Store gulerødder
1 dl.majs
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Vand sættes over til pastaen, når det koger hældes pastaen i, sluk for blussen og lad låget blive på. Rens forårsløgene og skræl gulerødderne. Skær enderne af forårsløgene, i den grønne der ca hvor stilkene bliver bløde. Skær derefter forårsløg og gulerødder i skiver (Max 5 mm tykke). Find en en pande, gerne høj, skrug helt op for blusset, og smid baconen på. Steg baconen indtil det er gennemstegt, ikke svitset. Hæld fedtstof og væske fra baconen. Forårsløg, gulerødder, og majs smides på panden sammen med baconen, til grønsagerne er varmet igennem. Nu skulle pastaen gerne være kogt færdig, smag evt til. Hæld vandet fra.
Find et ildfast fad frem, fordel pasta, baconmixet og mornay saucen i fadet. Rør det godt rundt. Sæt fandet ind i ovnen i ca. 20 min.

Tips:

Kan serveres sammen med hvidløgsbugattis. Egnet til opvarmning i microbølgeovn.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 35671 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jan   -  2018-03-22 18:12:08
Enkel og god

johnny leth  -  2008-05-25 17:29:22
Nu prøver vi den Sk.Jeg havde dog ingen bacon, men en rest Hamburgerryg og pølser, spændt på resultatet.( måske man skulle gemme en rest til Retsmedicinerene så har de da lidt at gå efter)