Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt kalkunbryst IIII

Indbagt kalkunbryst IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maria

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.Hel kalkunbryst
1 rød peberfrugt
1 rødløg
3 fedhvidløg
1 pakkebacon i tern
1 poserevet ost
 Butterdej
 Lidtolie
 Peber (gerne forskellige slags)
4 tsk.Timian
3 tsk.Paprika
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 gr.
Skær peberfrugt, rødløg og hvidløg i tern og put det i en skål sammen med bacon. Bland det sammen med paprika, timian, peber og lidt olie.

Skær nogle dybe riller i kakunbrystet ca. for hver 3. cm. Kalkunbrystet lægges ovenpå den udrullede butterdej (Skal kunne dække hele brystet).
Fyldet stoppes ned i rillerne og resten ovenpå sammen med revet ost. Butterdejen lukkes om kalkunbrystet og der kan puttes lidt krydderier oven på.

Tilberedes i ovnen ca. 50 min. ved 200 grader.

Serveres f.eks. med frisk pasta og hele bønner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11243 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bp  -  2010-04-23 10:22:45
Jeg foretrækker, at man nøjes med at lægge butterdejen over kalkunen, da bunden bliver så kedelig - selv efter bagning. Denne metode bruger jeg til alle mine opskrifter med et eller andet indbagt.