Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret Svinehjerte

Braiseret Svinehjerte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Børge

Indsendt :





Ingredienser:
5-600 g.Svinehjerte
1 spsk.stegemargarine
1 løg i tern
3 store gulerødder i tern
50 g.tomatpure
1.5 spsk.dijonsennep
2 dl.Svinebouillon
1 strøget tsk. salt
1 smule peber
 lidtmajsmel til jævnning
 


Opskrift:

Skær hjertet i små tern og svits dem i en gryde til de har skiftet farve
Tag kødet op
tilsæt derefter løg gulerødder tomatpure dijonsennep svinebouillon salt og peber i stegesaften
lad det koge sammen
læg kødet tilbage i gryden og lad det braiserer over svag varme ca 1½ time
jævn retten til den ønskede konsistens
og smag til tilsæt evt kulør

Tips:

Serveres med kartoffelmos




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16992 gange,
og udskrevet 353 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik Søgaard  -  2013-05-08 11:50:30
Ingen tvivl om at retten smager godt,men her synes jeg fantasien skal have frit spil, med hensyn til Krydderier, som der findes rigtig meget af i dag og hvorfor ikke pifte den op med lidt Fløde, jeg gør begge dele.


Tanja  -  2011-03-26 12:39:10
Den her ret smager simpelthen så lækkert - har lavet den flere gange, og den kan klart anbefales!