Kartoffelgryde med agurk

Kartoffelgryde med agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.kartofler
2 løg
5 spsk.olie smør eller margarin
0.5-1 tsk.sort peber
1 ds.(ca. 400 g) flåede tomater
2.5 dl.grøntsagsbouillon
4 syltede agurker
450-500 g.hamburgerryg uden ben
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Pil løgene og del dem på langs. Skær dem midt over på den anden led. Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for tynde skiver.
Opvarm fedtstoffet i en stor stegegryde og brun kartoffelskiverne 5 min. Tilsæt løgene og krydr med salt og peber.
Lad tomaterne dryppe af i en si. Gem væden. Mos tomaterne med en gaffel og læg dem i gryden. Tilsæt tomatvæde og grøntsagsbouillon og lad det hele småkoge under låg ved jævn varme ca. 15 min.
Skær imens de syltede agurker i skiver. Skær kødet i korte stave. Rør agurk og hamburgerryg i når der mangler 5 min af kogetiden.
Skyl purløget. Ryst det tørt og skær det i fine ringe. Drys det over gryden lige inden serveringen.

Tips:

Serveringsforslag: En grøn salt med yoghurtdressing og en kold øl smager godt til denne gryde.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3107 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu