Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frikadeller i fad

Frikadeller i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : HME

Indsendt :




Ingredienser:
 Frikadeller:
2 æg
2 spsk.hvedemel
1 spsk.rasp
2 løg
 
 Sovsen(fyldet):
300 g.Bacon
500 g.Championger
4 store løg
2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
1 stor ds. koncentreret tomatpure
 skummetmælk eller fløde(smag og behag)
4-5 fedhvidløg
 muskat
 estragon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rør frikadellefarsen,steg frikadellerne og kom dem i et ovnfast fad.
Championger,peberfrugter og løg skæres i skiver og svitses i det resterende fetstof på panden, kom de knuste fed hvidløg ved sammen med lidt soya(e.v.t lys kinesisk). Kom fyldet oven på frikadellerne i fadet, med en hulske så der er lidt væde tilbage på panden.
Kog panden af med skummetmælk(fløde),tilsæt tomatpure og diverse krydderier(forslag i opskriften) hæld også det i fadet og dæk det hele med bacon, kom det i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca.30min.

Tilbehør

Flytes,ris eller pasta.

Tips:

Hvor meget skummetmælk(fløde)der skal i er et temperaments spørsmål. Nem og hurtig ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 17974 gange,
og udskrevet 360 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

HME  -  2010-12-22 11:53:43
Ja, jeg så det godt, men jeg aner ikke hvordan man retter i det indsendte.


Gunnar S. Müller  -  2010-11-20 11:07:35
Jeg vil antage at det vil være hensigsmæssigt at tilføje ingredienslisten ca. 400-500 gram hakket kalv og flæsk - ellers bliver frikadellerne nok ret løse i det...