Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjorte osso Buco

Hjorte osso Buco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : joeson

Indsendt :





Ingredienser:
3-4 hjorte osso buko
2 dl.vildtbouilon
1 gullerød (små tern)
1 rødløg hakket
1 porre (kun det hvide i små tern)
1 stængelbladselleri ( i små tern)
 Olivenolie
2.5 dl.rødvin
3 spsk.tomatpure
1 tsk.timian
1 fedhvidløg presset
4 laurbærblade
 Revet skal af en ½ citron
 hvedemel majsstivelse
 


Opskrift:

Osso Bucoerne krydres med salt og peber og vendes i mel. olien opvarmes i en tykbundet gryde og kødet brunes på begge sider. Tag kødet op.
Tilsæt de finthakkede grøntsager og svits let. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpure, timian, laurbærblade, hvidløg, bouilon og citronskal.
Osso Bucoerne lægges tilbage i gryden og bringes i kog. Varmen nedsættes og retten småkoger under låg i ca. 1 time. Kødet tages op og holdes varme. Fjern laurbærbladene. Saucen jævnes evt. med majsstivelse og hældes over kødet.

Tips:

Serveres på bund af kartoffelmos eller ris. Bacon eller parmaskinke kan også anbefales som tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12048 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu