Hjorte osso Buco

Hjorte osso Buco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : joeson

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 hjorte osso buko
2 dl.vildtbouilon
1 gullerød (små tern)
1 rødløg hakket
1 porre (kun det hvide i små tern)
1 stængelbladselleri ( i små tern)
 Olivenolie
2.5 dl.rødvin
3 spsk.tomatpure
1 tsk.timian
1 fedhvidløg presset
4 laurbærblade
 Revet skal af en ½ citron
 hvedemel majsstivelse
 
Opskrift:
Osso Bucoerne krydres med salt og peber og vendes i mel. olien opvarmes i en tykbundet gryde og kødet brunes på begge sider. Tag kødet op.
Tilsæt de finthakkede grøntsager og svits let. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpure, timian, laurbærblade, hvidløg, bouilon og citronskal.
Osso Bucoerne lægges tilbage i gryden og bringes i kog. Varmen nedsættes og retten småkoger under låg i ca. 1 time. Kødet tages op og holdes varme. Fjern laurbærbladene. Saucen jævnes evt. med majsstivelse og hældes over kødet.

Tips:

Serveres på bund af kartoffelmos eller ris. Bacon eller parmaskinke kan også anbefales som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14093 gange,
og udskrevet 400 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu