Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Agurkemousse

Agurkemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : linepigen

Indsendt :





Ingredienser:
1 stor agurk
5 bladehusblas
3.5 dl.creme fraiche 18%
4 spsk.mayonnaise
3 finthakkede skalotteløg
125 g.lakse- eller stenbiderrogn
 Lidttabascosovs
 Salt
 Citronsaft
 
 Pensling:
 Olie
 
 Dressing:
1.5 dl.creme fraiche
2.5 dl.tykmælk
3 spsk.persille
1 spsk.purløg
1 spsk.dild
2 fedhvidløg
 Salt
 peber
 En anelse sukker
 
 Tilbehør:
 Flütes
 
 Pynt:
 Salat
 æg
 tomat
 rejer
 kaviar
 citron
 


Opskrift:

- Hak agurken fint, drys med salt og lad den trække ½ times tid
- Udblød husblasen i koldt vand
- Rør creme fraiche og mayonnaise sammen
- Tør agurketerningerne, og bland dem i sammen med finthakkede løg og rogn
- Smag til med tabascosovs, salt og citronsaft
- Knug husblasen fra for vand og smelt den over vandbad. Lad den blive håndvarm og rør den i en tynd stråle i creme fraicheblandingen
- Hæld moussen i en randform, der er penslet med olie, og stil den kold for at stivne
- Rør dressingen sammen og stil den køligt (moussen kan udmærket laves dagen før serveringen)
- Anretning: Vend moussen ud på et fad og gamér med salat, æggebåde, tomatbåde, rejer, kaviar og citron
- Giv dressingen og lune flütes til


Tips:

en meget lækker og nem forret. kan sagtens laves dagen før, og kun pyntes på selve dagen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14605 gange,
og udskrevet 265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu