Koteletter i fad 17

Koteletter i fad 17, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :



Ingredienser:
4 store fadkoteletter
 Paprika
 Carry
 salt
 peber
2 store løg
2 svinebouillon i terning
2 ds.af de små tomatpuré
5 dl.creme fraiche 38%
2.5 dl.piskefløde
1 glaschampignon i skiver
1 ds.cocktailpølser
 
Opskrift:
Kryder koteletterne med salt, peber, paprika og carry.

Svits løg i en gryde og kom creme fraice ved. Tilsæt fløde, bouillon og tomatpuré og lad det komme i kog. Smag til med de nævnte krydderiger

Læg koteletterne i et fad og hæld sovsen over. Sæt fadet i en 200 graders forvarmet varmluftsovn (225 grader hvis det er en almindelig ovn )Læg låg eller staniol over. Efter 10 min. tilsættes Champignoner og cocktailpølser. Giv den efterfølgende 20 min.

Serveres med ris eller kartoffelmos.

God appeltit.



Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6433 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu