Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med bacon, skinke og tomat

Pasta med bacon, skinke og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
1 portionhjemmelavet pasta eller 400 gr. frisk pasta
3 stængerblejsellerri i tynde skiver
1 ds.flåede hakkede tomater
2-3 revne gulerødder
1 pk.skinketern eller strimler
1 pk.bacontern
1 lille løg
3 fedhvidløg efter smag
 Salt
 peber fra kværn
 Paprika
 Tørrede krydderurter
 Lidtsukker
 


Opskrift:

Steg baconen i en gryde til den er brun, tag den op af gryden, steg løg til de er klare, tilsæt tomat, blejsellerri og reven gulerødder og kog i ca. 8-10 min.
Smag til med urter og krydderier.
Tilsæt skinken og kog op.
Kog pastaen til aldenté og bland den derefter i tomatsaucen. Serveres med det samme, evt. med brød til.

Tips:

Brug evt. opskriften på "hjemmelavet pasta nem med en forskel"







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8675 gange,
og udskrevet 140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu