Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede svinekotteletter

Panerede svinekotteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sundgod

Indsendt :





Ingredienser:
4 ferske svinekoteletter 150-200 g
 Hele past. æg
 hvedemel
 Krydderier
 Rasp
 Salt
 peber
 Flydende bruningsfedtstof
 


Opskrift:

Koteletterne saltes og krydres, vendes i mel, æg og rasp. Kødet kan med fordel saltes og krydres i op til 24 timer før endelig panering.
Efter paneringen lægges koteletterne på plader penslet med bruningsfedtstof.
Koteletterne pensles på overfladen med bruningsfedtstof.

En paneret kotelet på ca. 180 g skal bruge ca. 16 minutter ved 225C, (varmluft).


Tips:

Forslag til anderledes krydderier: knust koriander, tørret knust citronsskal, ingefær, ahornsirup og chilli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13608 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu