Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panerede svinekotteletter

Panerede svinekotteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sundgod

Indsendt :



Ingredienser:
4 ferske svinekoteletter 150-200 g
 Hele past. æg
 hvedemel
 Krydderier
 Rasp
 Salt
 peber
 Flydende bruningsfedtstof
 


Opskrift:
Koteletterne saltes og krydres, vendes i mel, æg og rasp. Kødet kan med fordel saltes og krydres i op til 24 timer før endelig panering.
Efter paneringen lægges koteletterne på plader penslet med bruningsfedtstof.
Koteletterne pensles på overfladen med bruningsfedtstof.

En paneret kotelet på ca. 180 g skal bruge ca. 16 minutter ved 225C, (varmluft).


Tips:

Forslag til anderledes krydderier: knust koriander, tørret knust citronsskal, ingefær, ahornsirup og chilli.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14116 gange,
og udskrevet 171 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu