Plys lasagne

Plys lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk Christine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 pakkebacon i tern
 lasagne plader
1 Mornaysauce
2-4 gulerødder
 revet ost (topping)
1 stort løg
1 ds.hakkede tomater
 
 Valgfrit:
2-4 hvidløg
 tomatpuré
 barbecue krydderi
 blomkål
 
Opskrift:
Steg baconen til det er sprødt og brug fedtet til at svitse løgene i.

Put det hakkede oksekød i en stor gryde og tilsæt de svitsede løg.

Gulerødderne skæres i skiver (blomkål bliver skåret i små buketter). Bacon og gulerødder (og blomkål og hakkede hvidløg) smides ned i gryden til resten.

Tilsæt Mornaysauce og de hakkede tomater (og tomat pure). Smag til med salt, peber og eventuel barbecue krydderi. Lad det stå og simre i 10 min.

smør et stort fad imens.
Lasagnen opbygges således: lidt kødsovs på bunden, lasagne plader, kødsovs, lasagne plader osv.

Lasagnen smides ind i midten af ovnen på 200g rader i cirka 15-20min. Derefter tages lasagnen ud og osten drysses ud over lasagnen.

Lasagnen kommer i ovnen og er færdig, når osten er gylden.

Tips:

gulerødder og blomkål smager ikke af noget, men er blot med for at gøre retten lidt sundere. Man lægger desuden ikke rigtig mærke til grøntsagerne, hvis man skærer det tyndt og småt nok. Velegnet til børn der hader grøntsager.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lasagne

karakterer:
Opskriften er vist 4842 gange,
og udskrevet 96 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu