Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Plys lasagne

Plys lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk Christine

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 pakkebacon i tern
 lasagne plader
1 mornay sauce
2-4 gulerødder
 revet ost (topping)
1 stort løg
1 ds.hakkede tomater
 
 Valgfrit:
2-4 hvidløg
 tomatpuré
 barbeque krydderi
 blomkål
 


Opskrift:

Steg baconen til det er sprødt og brug fedtet til at svitse løgene i. Put det hakkede oksekød i en stor gryde og tilsæt de svitsede løg. Gulerødderne skæres i skiver (blomkål bliver skåret i små buketter). Bacon og gulerødder (og blomkål og hakkede hvidløg) smides ned i gryden til resten. Tilsæt mornay saucen og de hakkede tomater (og tomat pure). Smag til med salt, peber og eventuel barbeque krydderi. Lad det stå og simre i 10min. og smør et stort fad imens. Lasagnen opbygges således: lidt kødsovs på bunden, lasagne plader, kødsovs, lasagne plader osv. Lasagnen smides ind i midten af ovnen på 200grader i cirka 15-20min. Derefter tages lasagnen ud og osten drysses ud over lasagnen. Lasagnen kommer i ovnen og er færdig, når osten er gylden.

Tips:

gulerødder og blomkål smager ikke af noget, men er blot med for at gøre retten lidt sundere =) Man lægger desuden ikke rigtig mærke til grøntsagerne, hvis man skærer det tyndt og småt nok. Velegnet til børn der hader grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3913 gange,
og udskrevet 53 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu