Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk banankage

Amerikansk banankage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.smør eller margarine
300 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
3 strøgne tsk. bagepulver
1 lille tsk. salt
1 strøget tsk. nelliker
2.5 strøget tsk. kanel
1 strøget tsk. muskat
2 tsk.vanillesukker
5 bananer der moses med en gaffel
 
 Pynt:
 Bananskiver
 


Opskrift:

Smør eller margarine, sukker og æg piskes skummende. Krydderierne blandes i. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres sammen. Hældes i en velsmurt randform, der er drysset med rasp ca. 1 l. Bages i ca. 40 minutter ved 225 grader C.

Kagen afsvales lidt i formen, før den forsigtigt tages ud. Pyntes med bananskiver, der lægges taglagt ovenpå kagen.

Tips:

675







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)

Opskriften er vist 46454 gange,
og udskrevet 971 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-10-15 11:53:45
Tak for tips at 225 C er for vamt... Jeg er i gang med at bage min nu, synes opskriften lød super lækker og jeg elsker frugt og krydderi sammen. Håber den bliver god har sat min på 175 C.


Ida-Emilie  -  2012-05-09 13:12:44
Også dejlig med smeltet chokolade eller chokolade-glasur ovenpå! Mums!!


Mosdal  -  2012-04-06 16:43:02
Vær obs på I bager kagen for vores blev også sort. 225 grader er alt for lang tid. Ellers en god kage, som fik tilført chokolade, mums.


  -  2012-02-17 12:39:23
Lækker kage med få ændringer fra min side. Jeg brugte 4 bananer istedet og samtidig opnormerede jeg med en sjat mælk for at den var lidt nemmere at arbejde med. Samtidig hakkede jeg en halv plade 44% smelte chokolade og blandede i, og den smagte himmelsk :-) jeg havde ikke nelliker så det kom ikke i kagen.


  -  2011-10-30 23:51:58
Jeg syndes det er en underlig blanding, den var ikke populær herhjemme!


Kit  -  2011-09-17 16:33:38
Det bliver nærmest en krydderkage. Men med en dejlig blød og saftig konsistens på grund af bananerne. Jeg savnede lidt nogle hakkede nødder og måske lidt chokolade. Men det tror jeg at jeg kommer i næste gang jeg bager den.


  -  2010-05-08 12:16:40
det er da alt for varmt! 225 grader, så er kagen sort efter 20 minutter:( øv


  -  2010-04-30 07:54:27
Har læst alle kommentarer . Så skal prøve og fylder sføl...Alle tip ^^


Gitte  -  2008-05-28 10:43:44
Smager lidt meget af krydderkage - kom mindre krydderier i, så bananen kan smages. Ellers en rigtig lækker kage! Og det passer fint med antallet af bananer.


christine  -  2008-04-29 15:56:18
lyder god; men skal der så mange bananer i?


Annegrete  -  2008-03-01 11:20:40
Kagen er rigtig, rigtig god. Den er meget nem at bage.