Amerikansk banankage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
2.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Pynt:
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 16395 (3903 kcal)
KJ pr. Portioner 16395 (3903 kcal)
Vægt ialt 1478 gram
Vægt pr. Portioner 1478 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1108 KJ (264 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)