Amerikansk banankage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
2.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Pynt:
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 16285 (3877 kcal)
KJ pr. Portioner 16285 (3877 kcal)
Vægt ialt 1456 gram
Vægt pr. Portioner 1456 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1117 KJ (266 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 41.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)