Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Revelsben marineret i øl og honning

Revelsben marineret i øl og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henning

Indsendt :



Ingredienser:
12 skiver1½ cm tykke revelsben uden ben
 fint salt
 
 Marinade:
1 dl.øl(ale)
1 dl.farin
1 dl.akacie honning
1 stang vanilie
2 røde chili
1 appelsin
1 citron
2 stilkerosmarin
 
Opskrift:
Drys kødet med salt og lad det trække ca 1 time.
Varm øllet og smelt farin heri. Tilsæt honning, vanilliekorn, hele chilier, revet appelsinskal, saft af ½ appelsin og ½ citron. Læg kødet i marinaden i en time.
Læg skiverne på risten i en bradepande. Sæt dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 gr. steg til kødet er mørt. Vend skiverne efter ca 25 min. samlet stegetid ca 45 min.

Tips:

Serveres med kartofter og/eller rodfrugter, spinat eller grønlangkål.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13209 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu