And med svesker
Hovedingrediens : And - And hel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Tilberedningstid : 180 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.
Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180 grader C. alm. ovn. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over. Steg videre ved 200 grader C. alm. ovn i 1/2 - 1 time til den er mør. Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget. Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to. |
|
Opskriften er vist 147368 gange,
og udskrevet 4229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (72 stemmer) |
|
Kommentarer kenneth - 2012-12-22 19:00:10 super resultat :D Per - 2012-11-17 21:10:16 Til Thomas. Anden skal gennemsteges, den skal ikke være rød, så du behøver ikke centrumstemperetur. Thomas - 2011-12-31 16:47:41 Sådan en opskrift duer ikke når der ikke står hvor varm anden skal være når den er færdig Torben - 2008-11-10 16:28:27 Den er bare perfekt kurt - 2006-12-24 13:23:09 meget delikat andesteg Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare god Mulle - 2005-01-01 01:01:01 let og godt Anne :) - 2005-01-01 01:01:01 mmm super opskrift :) Lene - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en super god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne