Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















And med svesker

And med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkTilberedningstid : 180 minutter

Indsendt :


And med svesker, billede 4 And med svesker, billede 1 And med svesker, billede 2 And med svesker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3000 gram And, hel 2/3 af andens vægt er ben ca. (beregnet)
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 100 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
20 Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
   
   


Opskrift:

Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.

Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180 grader C. alm. ovn. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over. Steg videre ved 200 grader C. alm. ovn i 1/2 - 1 time til den er mør.

Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres.

Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget.

Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to.

Tips:




Beskrivelse:
And med svesker



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (72 stemmer)

Opskriften er vist 137989 gange,
og udskrevet 4072 gange.


Energi:
KJ total 19090 (4545 kcal)
KJ pr. Pers. 2386 (568 kcal)
Vægt ialt 3400 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 561 KJ (133 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kenneth  -  2012-12-22 19:00:10
super resultat :D


Per  -  2012-11-17 21:10:16
Til Thomas. Anden skal gennemsteges, den skal ikke være rød, så du behøver ikke centrumstemperetur.


Thomas  -  2011-12-31 16:47:41
Sådan en opskrift duer ikke når der ikke står hvor varm anden skal være når den er færdig


Torben  -  2008-11-10 16:28:27
Den er bare perfekt


kurt  -  2006-12-24 13:23:09
meget delikat andesteg


Dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare god


Mulle  -  0000-00-00 00:00:00
let og godt


Anne :)  -  0000-00-00 00:00:00
mmm super opskrift :)


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en super god opskrift