Sirupslagkage 02

Sirupslagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.hvedemel
1 dl.sirup
50 g.sukker
2 æg
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Smørcreme:
100 g.flormelis
100 g.smør
0.5 citron, saft heraf
1 æggeblomme
 
 Pynt:
 Glasur:
100 g.flormelis
1.5 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen, hvedemel hvori bagepulveret er sigtet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røre til en ensartet masse.

Dejen hældes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter) og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Når kagen er afkølet, flækkes den i 2 dele og lægges sammen med smørcremen og pyntes med glasur.

Smørcreme:
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med flormelis, hvorefter æggeblommen og citronsaften tilsættes.

Tips:

840





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Sirupslagkage

karakterer:
Opskriften er vist 18564 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu