Sirupslagkage 02

Sirupslagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.hvedemel
1 dl.sirup
50 g.sukker
2 æg
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Smørcreme:
100 g.florsukker
100 g.smør
 saft af ½ citron
1 æggeblomme
 
 Pynt:
 Glasur:
100 g.florsukker
1.5 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen, hvedemel hvori bagepulveret er sigtet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røre til en ensartet masse. Dejen hældes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter) og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Når kagen er afkølet, flækkes den i 2 dele og lægges sammen med smørcremen og pyntes med glasur.

Smørcreme:
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med florsukkeret, hvorefter æggeblommen og citronsaften tilsættes.

Tips:

840


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Sirupslagkage

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17527 gange,
og udskrevet 621 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu