Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sirupslagkage 02

Sirupslagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.hvedemel
1 dl.sirup
50 g.sukker
2 æg
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Smørcreme:
100 g.florsukker
100 g.smør
 saft af ½ citron
1 æggeblomme
 
 Pynt:
 Glasur:
100 g.florsukker
1.5 spsk.kogende vand
 


Opskrift:

Æg og sukker piskes sammen, hvedemel hvori bagepulveret er sigtet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele røre til en ensartet masse. Dejen hældes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter) og bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist.

Når kagen er afkølet, flækkes den i 2 dele og lægges sammen med smørcremen og pyntes med glasur.

Smørcreme:
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med florsukkeret, hvorefter æggeblommen og citronsaften tilsættes.

Tips:

840




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 16804 gange,
og udskrevet 589 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu