Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebinetter med stuvet spinat

Krebinetter med stuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Krebinetter med stuvet spinat, billede 4 Krebinetter med stuvet spinat, billede 1 Krebinetter med stuvet spinat, billede 2 Krebinetter med stuvet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
600 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvet spinat:
1000 gram Spinat, frisk nippet for stilke
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Krebinetter:
Farsen formes til krebinetter som vendes først i æg og dernæst i rasp. Krydres med salt og peber.

Steges i smør eller margarine 7-8 minutter på hver side, til kødsaften der kommer ud er klar.

Stuvet spinat:
Damp spinaten med det vand, der hænger ved. Tag den op, knug den fri for vand.

Hak spinaten groft med en kniv.

Smelt smør i en gryde. Tilsæt spinat, krydderier og fløde. Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (16 stemmer)

Opskriften er vist 60109 gange,
og udskrevet 2077 gange.


Energi:
KJ total 12404 (2953 kcal)
KJ pr. Pers. 3101 (738 kcal)
Vægt ialt 2825 gram
Vægt pr. Pers. 706 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 439 KJ (104 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-08-05 10:45:16
krebinetter er halv kalv og flæsk med brødkrumme der er udblødt i fløde og roligt rørt i farsen paneret med mel æg og rasp så bliver de meget mere sprøde


Morfred  -  2010-02-23 12:17:34
Det her er kongeretten i det danske køkken! Prøv med hakket kalv og flæsk i stedet. Det smager endnu bedre.