Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pousine i gryde

Pousine i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bopo7

Indsendt :





Ingredienser:
4 pousiner
2 løg
100 g.abrikoser
40 g.brungul rørhat (tørrede)
1 pakkebacon
4 stk.frandsbrød
5 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

svampene skylles og gives et opkog sigt
vandet fra sæt dem til side
hak løg abrikoser svampe bacon i små stykker og svist det i olie to minutter
skær skorpen af brødet og blød det op i fløde
kom salt og peber i fuglene
bland alle ting sammen og kom det i fuglene luk dem med kødnåle eller bomuld garn
brun dem godt i en stegegryde kom så vand ved og lad dem simre for svag varme i 50 minutter kom en suppeterning i . hvis der mere fyld så kom det med i gryden. tag fuglene op kom fløden i skyen og kog det ind. smag til med salt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2566 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu