Marineret lammeculotte med fyld

Marineret lammeculotte med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammeculotte - ca 300 gr
2 fedhvidløg
1 grøn peberfrugt
1 lille rødløg
1 spsk.soya
1 spsk.koncentreret tomatpuré
 evt.lidt chilipasta
 vand
 timian - eller tørrede krydderurter
 lamme- eller kalve bouillon
 maizenamel til jævning
 piskefløde
 
 Marinade:
 Olivenolie
 Knust hvidløg
 Timian
 Basilikum
 rosmarin
 salt
 Hvid peber
 
 Fyld:
 Soltørrede tomater
 Hvidløg
 Sorte oliven
 
Opskrift:
Culotten marineres i ca. 1 time i den hjemmelavede marinade.

Skær en lomme i toppen af culotten, og fyld op med soltørrede tomater, fint snittet hvidløg og hele sorte oliven.

Culotten steges i ovnen i et ildfast fad i passende størrelse ved 190 gr. i ca. 40 minutter (brug evt. stegetermometer, for at sikre sig, den er færdigstegt).

Culotten trækker under et klæde eller pakkes i stanniol, medens saucen laves.

Skyen fra stegningen hældes i en kasserolle, og heri svitses de fint snittede hvidløg, peberfrugt og rødløg. Derefter tilsættes soja, koncentreret tomatpuré, evt. lidt chilipasta og passende mængde vand - lad det koge lidt ind. Lidt frisk timian kan tilsættes til sidst.
Tilsæt lamme- eller kalvebouillon. Rund saucen af med piskefløde. Jævnes evt. med maizenamel rørt op i koldt vand.

Kan serveres (potionsanrettes) sammen med ris eller kartofler og lidt hvidkålssalat, fintsnittet med en dressing af olivenolie, citronsaft og tørret krydderi - merian eller timian.





karakterer:
Opskriften er vist 17821 gange,
og udskrevet 431 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu