Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret lammeculotte med fyld

Marineret lammeculotte med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
1 lammeculotte - ca 300 gr
2 fedhvidløg
1 grøn peberfrugt
1 lille rødløg
1 spsk.soya
1 spsk.koncentreret tomatpuré
 evt.lidt chilipasta
 vand
 timian - eller tørrede krydderurter
 lamme- eller kalve bouillon
 maizenamel til jævning
 piskefløde
 
 Marinade:
 Olivenolie
 Knust hvidløg
 Timian
 Basilikum
 rosmarin
 salt
 Hvid peber
 
 Fyld:
 Soltørrede tomater
 Hvidløg
 Sorte oliven
 


Opskrift:

Culotten marineres i ca. 1 time i den hjemmelavede marinade.

Skær en lomme i toppen af culotten, og fyld op med soltørrede tomater, fint snittet hvidløg og hele sorte oliven.

Culotten steges i ovnen i et ildfast fad i passende størrelse ved 190 gr. i ca. 40 minutter (brug evt. stegetermometer, for at sikre sig, den er færdigstegt).

Culotten trækker under et klæde eller pakkes i staniol, medens saucen laves.

Skyen fra stegningen hældes i en kasserolle, og heri svitses de fint snittede hvidløg, peberfrugt og rødløg. Derefter tilsættes soya, koncentreret tomatpuré, evt. lidt chilipasta og passende mængde vand - lad det koge lidt ind. Lidt frisk timian kan tilsættes til sidst.
Tilsæt lamme- eller kalvebouillion. Rund saucen af med piskefløde. Jævnes evt. med maizenamel rørt op i koldt vand.

Kan serveres (potionsanrettes) sammen med ris eller kartofler og lidt hvidkålssalat, fintsnittet med en dressing af olivenolie, citronsaft og tørret krydderi - merian eller timian.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15305 gange,
og udskrevet 382 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu