Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej, Sønderjydsk

Leverpostej, Sønderjydsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinelever
1/2 spæk
1 1/2 -2 tsk.salt
1/2 -1 tsk.peber
1/4 piskefløde
 rasp af 4 tvebakker
2 tsk.hvedemel
1 æg
 


Opskrift:

Alt røres sammen, skal være lind som grød. Puttes i foliebakker, og fryses. Bages i vandbad i ovn ca. 1-1 1/2 time ved varmluft 180 grader. Serveres til frokost med rugbrød.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15456 gange,
og udskrevet 331 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Flemming  -  2017-10-25 22:50:30
Er det et ½ kg spæk?