Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter og Bulgursalat med Mango og Pistac

Lammekoteletter og Bulgursalat med Mango og Pistac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :




Ingredienser:
4 lammekoteletter
3 fedhvidløg
2 kvisterosmarin
2 dl.olivenolie
 reven skal af 1 økologisk citron
 peber
 salt
 
 Salat:
2 dl.bulgur
3 dl.vand
 salt
 
 Dressing:
1 spsk.jomfruolie
 saft af 1 citron
1-2 tsk.honning
 
 Endvidere:
1 umoden mangofrugt
100 pistacienøddekerne
1 lille bundt mynte
 salt
 


Opskrift:

Læg lammekoteletterne i en frysepose. Kom knuste hvidløg, rosmarinkviste, olivenolie, citronskal og peber ved. Lad dem trække i 2-3 timer.

Steg lammekoteletterne på en varm pande i det olie, der hænger ved, gerne med lidt hvidløgsfed og rosmarin på panden også. De skal have 4-5 minutter på hver side.

Kog bulguren ved lav varme i vand med salt i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i yderligere 10 minutter.

Rør ingredienserne til dressingen sammen. Mængden af honningen afhænger af, hvor sur mangoen er. Bland det varme bulgur med dressingen, og lad det trække i 10 minutter.

Skræl mangoen, og skær den i små terninger. Hak nøddekernerne og mynten groft, og bland det hele sammen med bulguren. Smag til med salt.

Servér lammekoteletterne med bulgursalaten og evt. en skål salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu