Fjern de groveste hinder og sener fra haren. Skær og hug den i portionsstykker, tag evt. knoglerne ud af bove og køller.
Brun stykkerne ad flere gange.
Læg kødet i gryden og tilsæt hvidvin og så meget bouillon, at kødet lige er dækket. Kom krydderier i og steg haren i 1/2 - 1 timer.
Tilsæt evt. mere væske under stegningen.
Tag harestykkerne op i et dybt fad. Si skyen, jævn den og smag til med citronsaft og lidt sukker.
Hæld saucen over kødet.
Tips:
Sis retten med kartoffelmos eller løse ris og en kinakålsalat.
Haregryden kan tilberedes med forskellige grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7059 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider