Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Haregryde med hvidvin

Haregryde med hvidvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :





Ingredienser:
1 hare
 smør/margarine til bruning
2 dl.tør hvidvin
2 dl.bouillon (evt. vand + terning)
2 fedhvidløg
 salt
 peber
1 tsk.merian
 meljævning
2-3 spsk.citronsaft
0.5 tsk.sukker
 


Opskrift:

Fjern de groveste hinder og sener fra haren. Skær og hug den i portionsstykker, tag evt. knoglerne ud af bove og køller.
Brun stykkerne ad flere gange.
Læg kødet i gryden og tilsæt hvidvin og så meget bouillon, at kødet lige er dækket. Kom krydderier i og steg haren i 1/2 - 1 timer.
Tilsæt evt. mere væske under stegningen.
Tag harestykkerne op i et dybt fad. Si skyen, jævn den og smag til med citronsaft og lidt sukker.
Hæld saucen over kødet.

Tips:

Sis retten med kartoffelmos eller løse ris og en kinakålsalat. Haregryden kan tilberedes med forskellige grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6339 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu