Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fetafrikadeller

Fetafrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Feta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Fetaost (blok)
1 rødløg
1 peberfrugt
1 æg
2-3 spsk.hvedelmel
 salt
 peber
 krydderurter efter behag
 
Opskrift:
Skær fetaosten i små stykker, og kom dem i en stor skål. Mos dem evt. med en gaffel. Skær løg og peberfrugt i fine små terninger og kom dem i. Kom mel, æg og krydderi i, og rør det til en sammenhængende fars med mælken. Lad gerne det hele hvile i køleskabet i en times tid. Form farsen til frikadeller - steg dem evt. på blinispande i olie eller smør. Brug svag varme, så de ikke hænger i panden - regn med et par minutter på hver side. Husk at de er lidt svære at vende, så vær forsigtig.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11570 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-01-05 16:50:02
der står ikke hvor meget fars og hvor meget mælk der skal i?

Rikke  -  2008-08-16 07:57:51
...." og rør det til en sammenhængende fars med mælken" ?? Hvor meget mælk skal der i ?