Tandoori kylling 03

Tandoori kylling 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : herrig

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kyllingefilet
5 dl.yoghurt
4-5 spsk.tandoori paste
1 citron (saften)
2 fedhvidløg (presset)
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
2 store løg
 kartofler
 
Opskrift:
Bland yoghurt, tandoori paste, citronsaft, hvidløg, salt og peber.
Blandingen skal blive pæn rød, ellers tilsættes mere tandoori paste.
Prik huller i kyllingefileterne med en gaffel, og læg dem i blandingen. Lad dem gerne trække et par timer på køl.
Skær løgene i tykke skiver og anbring dem, så de dækker det midterste af en stor bradepande.
Tag nu kyllingefileterne op af lagen, (der skal hænge lidt af lagen ved).
Anbring dem oven på løgene.
Skær kartoflerne i skiver, og anbring dem rundt om kyllingefileterne, og hæld resten af lagen over kartoffel skiverne.
Sættes i ovnen ved 160 g. i 35-45 min.
Server en god salt til og evt. godt brød.


karakterer:
Opskriften er vist 13578 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lis  -  2015-03-31 19:53:41
Den opskrift virker ikke , kartoflerne skal have en hel time , ellers tror jeg det nok skal blive godt . Retten er i min ovn nu . Og serveres med salat og ikke salt , som der står i opskriften 😄😄