Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kofta

Kofta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Herrig

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.oksefars
2 store løg
1 stort bdt. persille
2 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.paprika
2 tsk.garam masala
 
 Sauce:
1 ps.frosne grøntsager (gerne broccoli blanding)
1.5 l.vand
1-2 ds.koncentreret tomatpure
2 tsk.salt
 lidtpeber
 
 Tilbehør:
 ris med hvidløg
 


Opskrift:

Hak løg og persille fint.
bland kød, persille, løg og krydderier godt.
Pres blandingen flad i en stor smurt bradepande, så bunden af denne er helt dækket.
Sæt i ovnen ved 200 g. i 15 min.
imens koges vand tilsat tomatpur`, grøntsager, salt og peber. når blandingen koger, fjernes det fra varmen, og hældes over kødet i bradepanden. Sættes i ovnen igen i 20 min.
Imen koges ris som følger:
Hæld 1 dl. olivenolie i i bunden af en gryde, og svits 2 fed finthakket hvidløg heri. Hvidløgene må ikke tage farve af den varme olie.
Tilsæt nu 4 kopper gode ris (gerne basmatti) og vend dem i den varme olie. tilsæt så 6 kopper vand og 2 sk. salt, og lad risene koge 12 min. ved svag varme. sluk under risene og lad dem hvile i 5-10 min.

Tips:

Man kan selvfølgelig erstatte de frosne grøntsager med friske, og bruge præcis de typer man har lyst til. skal det være rigtig godt., rister man 100 g. pinjekerner og drysser over risene lige inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12261 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu