Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med røget laks

Pasta med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Skabs Italieneren

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.pasta efter smag
250 g.røget laks
0.5 bægerPhiladelphia friskost
1 bdt.grønne asparges
1 lille løg
 Lauerbærblade
 Tør hvidvin
 Eddike alm.
 Citronsaft
 Fiskekrudt
 


Opskrift:

Start med at pille løget, skær det i fine tern. Steg det i olivenolie - uden at det tager farve. Tilsæt 1½ hættefuld alm. lager eddike og lad det koge ind. Tilsæt ca. 3/4 dl. hvidvin og lidt vand. Tilsæt 1 tsk. fiskekrudt 2 lauerbærblade og en smule vand. Lad det hele simre i et kvarters tid - tilsæt mere vand hvis det reducerer for meget.
Si saucen igennem en finmasket si, og hæld det tilbage i gryden. Tilsæt friskosten, laksen og de blancherede asparges som er skåret i 3 cm lange stykker. Smag til med salt og citronsaft. Lige før servering tilsættes lidt frisk basilikum.

Velbekomme

Tips:

Meget nem og hurtig ret der smager af mere end det er.. :-) Man kan også anvende fersk laks til retten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9291 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu