Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med lynstegt spinat og kartoffelbåde

Laks med lynstegt spinat og kartoffelbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-5 Bagekartofler (8-900 g). Skåret i både
 salt
1 spsk.olivenolie
4 stykker laksefilet med skindside á 150 g
2 tsk.olivenolie
2-3 fedhvidlød finthakkede
2 tsk.frisk ingefær hakket
800 g.friske spinatblade
1.5 spsk.korianderfrø
1.5 spsk.spidskommen
 salt
 peber
 
 brød
 


Opskrift:

Læg kartoffelbådene på et stykker bagepapir, dryp olie over dem og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 225 grader, til de er gyldne, møre og sprøde, ca 45 min.
Læg laksen på en varm plade med skindsiden nedad med teflonbelægning. Rist dem på skindsiden 4-5 min. Drys salt og peber på fisken, læg låg over panden og lad fisken trække til kødet er fast.
Varm olien i sauterpande. Rist hvidløg og ingefær heri, bland spinatblade i - ad et par omgange - og steg under omrøringe i et par minutter, til bladene er faldet sammen. Smag til med salt og peber og anret fisken på den varme salat.
Rist korianderfrø og spidskommen på en tør pande, drys blandingen over fisk og spinat og servér med kartoffelbåde og brød.

Tips:

Til kartoffelbådene kan det smage meget godt med Lene Hanssons økologiske rød dip pulver det skal bare blandes med noget creme fraiche . Pris for dippen er ca 30 kroner




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11742 gange,
og udskrevet 199 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu