Laks med lynstegt spinat og kartoffelbåde

Laks med lynstegt spinat og kartoffelbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 Bagekartofler (8-900 g). Skåret i både
 salt
1 spsk.olivenolie
4 stykker laksefilet med skindside á 150 g
2 tsk.olivenolie
2-3 fedhvidlød finthakkede
2 tsk.frisk ingefær hakket
800 g.friske spinatblade
1.5 spsk.korianderfrø
1.5 spsk.spidskommen
 salt
 peber
 
 brød
 
Opskrift:
Læg kartoffelbådene på et stykker bagepapir, dryp olie over dem og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 225 grader, til de er gyldne, møre og sprøde, ca 45 min.
Læg laksen på en varm plade med skindsiden nedad med teflonbelægning. Rist dem på skindsiden 4-5 min. Drys salt og peber på fisken, læg låg over panden og lad fisken trække til kødet er fast.
Varm olien i sauterpande. Rist hvidløg og ingefær heri, bland spinatblade i - ad et par omgange - og steg under omrøringe i et par minutter, til bladene er faldet sammen. Smag til med salt og peber og anret fisken på den varme salat.
Rist korianderfrø og spidskommen på en tør pande, drys blandingen over fisk og spinat og servér med kartoffelbåde og brød.

Tips:

Til kartoffelbådene kan det smage meget godt med Lene Hanssons økologiske rød dip pulver det skal bare blandes med noget cremefraiche. Pris for dippen er ca 30 kroner.





karakterer:
Opskriften er vist 13440 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu