stykker kyllingbryst gerne store10 stykker kyllingbryst gerne store
5
dl.
yoghurt naturel5 dl. yoghurt naturel
4
spsk.
tandoori-pulver og tandoori-mix4 spsk. tandoori-pulver og tandoori-mix
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Kartofler: Kartofler:
1000
g.
små kartofler1000 g. små kartofler
4
spsk.
olivenolie4 spsk. olivenolie
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
citron1 citron
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
bredbladet persille til at drysse med til sidst bredbladet persille til at drysse med til sidst
Grønkålssalat: Grønkålssalat:
200
g.
grønkål200 g. grønkål
2
gulerødder2 gulerødder
1
æbler1 æbler
75
g.
pinjekerner75 g. pinjekerner
Dressing: Dressing:
1.5
tsk.
rørsukker1.5 tsk. rørsukker
1
tsk.
dijonsennep1 tsk. dijonsennep
1
tsk.
soja1 tsk. soja
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
1
spsk.
vand1 spsk. vand
2
spsk.
olie2 spsk. olie
Opskrift:
Rids med en kniv ned i kyllingebrysterne. Rør yoghurten og tandoori-pulver sammen, tilsæt salt og peber. Bland kyllingen og yoghurt-mix i en skål eller i et fad og lad det stå og trække i to timer eller natten over i køleskabet.
Tag kyllingenbrysterne op, læg dem i et fad og steg dem i ovnen ved 200 grader i 45 min.
Vask kartoflerne og skær dem over i halve, vend med olivenolie, hele fed hvidløg, skær citron i halve skiver og vend i, drys med salt og peber. Kom i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
Mens kylling og kartofler er i ovnen, tilberedes grønkålssalaten.
Finthak grønkålen og kom det i en skål, skær gulerødder i små smalle stokke. Skær æblerne i tynde skiver. Vend grønkål, gulerødder, æbler og dressing sammen. Anret på et fad. Rist pinjekernerne og drys henover.
Server kyllingbrysterne på et fad og drys persille henover, hertil serveres kartofler og grønkålssalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19120 gange, og udskrevet 410 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider