Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelkage Diabetes

Kanelkage Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :




Ingredienser:
75 g.fromage frais
50 g.sukker
100 g.bagesødemiddel som fx Perfect Fit eller Atwel
200 g.hvedemel
2 tsk.kanel
1 tsk.natron
2.5 dl.kærnemælk
 
 Glasur:
1 spsk.oliemargarine
50 g.bordsødemiddel som fx. Perfect Strø eller Cologran
1 tsk.vaniljesukker
1 tsk.kakao
1-1.5 spsk.kold stærk kaffe
 


Opskrift:

Fromage frais og sukker røres godt sammen.
Sødemiddel, mel, kanel og
natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælk.
Dejen røres til den er glat.
Hældes i en smurt springform (ca. 24 cm) og bages ved 200ºC i ca. 30 min. på næstnederste rille.
Kagen afkøles.
Ingredienserne til glasuren røres sammen og fordeles på den afkølede kage.

Tips:

Kan serveres med fromage frais rørt op med sødemiddel og vaniljesukker. Diabetikere må gerne spise SMÅ mængder sukker, så de 50 g. sukker er ok. Kagen kan fryses.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30005 gange,
og udskrevet 783 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu