Appelsin-Kylling

Appelsin-Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LeneHjørring

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Kyllngefilet
2 Peberfrugt
2 Appelsiner
8 Soltørrede tomater
5 dl.Creme fraiche 9 %
2.5 dl.Fløde
 Salt
 Peber
 Oregano
 
Opskrift:
Læg Kyllingefiletterne i et ildfast fad. Hak dernæst peberfrugterne og de soltørrede tomater i tern, og drys dem hen over kyllingen.
Saucen:
Pres saften ud af appelsinerne og kom dernæst saften ned i en lille kasserolle. Tilsæt fløden, cremefraichen, lidt salt og peber og oregano. Bring det i kog, og lad det simre i ca 1 min.
Hæld til sidst saucen henover kyllingerne og de hakkede grøntsager. Sæt fadet i ovnen i 1 time.

Serveres med ris og frisk pasta, eller ris.

Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 37569 gange,
og udskrevet 1112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-10 20:38:53
Dejlig ret og ingen brok over maden i dag. Måske vil jeg også prøve at komme en smule chili i næste gang. Spekulerer på bacon også ville give den et pift eller om det vil blive for dominerende. Nogle erfaringer der ?

  -   2017-06-08 19:08:45
Jeg synes det smager virkelig godt, men udsenet er ikke det bedste. Men eller er det rigtigt godt

  -   2017-04-20 18:51:45
Er det meningen at sovsen skal være hvid?

  -   2012-08-28 20:46:08
Nøj, det smager fantastisk!!!!!! 1 time er lidt for meget, men total topscore herfra!!!!!!!

  -   2012-04-22 21:13:53
Det smagte rigtigt godt, dog måske lidt chili ville gøre underværker. Ellers meget nemt og lækkert.

  -   2012-01-27 15:19:36
Helt vildt lækker opskrift, og man kan med fordel også tilføje skiveskårne champignons.

  -   2012-01-09 00:41:12
Den skal jeg lave imorgen! Giver lyd fra mig når retten er smagt! :-)

  -   2010-12-17 17:21:43
Super lækkert, nemt at lave! Tak for opskriften

  -   2010-01-23 20:30:59
Fin ret - nem at lave for en hobby kok som mig.

  -   2008-03-28 09:39:18
Retten skal have 1 time i ovnen ved 200 grader. Bon Appetit!

  -   2008-02-22 07:10:58
det smager himmelsk. jeg gav det 200 grader i en time

  -   2008-01-28 16:16:06
Hvor meget varme skal det have? men ellers lyder det rigtigt godt.