Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin-Kylling

Appelsin-Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LeneHjørring

Indsendt :




Ingredienser:
4 Kyllngefilet
2 Peberfrugt
2 Appelsiner
8 Soltørrede tomater
5 dl.Creme fraice 9 %
2.5 dl.Fløde
 Salt
 Peber
 Oregano
 


Opskrift:

Læg Kyllingefiletterne i et ildfast fad. Hak dernæst peberfrugterne og de soltørrede tomater i tern, og drys dem hen over kyllingen.
Sausen:
Pres saften ud af appelsinerne og kom dernæst saften ned i en lille kasserolle. Tilsæt fløden, cremefraicen, lidt salt og peber og oregano. Bring det i kog, og lad det simre i ca 1 min.
Hæld til sidst sausen henover kyllingerne og de hakkede grøtsager. Sæt fadet i ovnen i 1 time.

Serveres med ris og frisk pasta, eller ris.

Velbekomme!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (20 stemmer)

Opskriften er vist 32870 gange,
og udskrevet 1014 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Blemmer75  -  2018-02-10 20:38:53
Dejlig ret og ingen brok over maden i dag. Måske vil jeg også prøve at komme en smule chili i næste gang. Spekulerer på bacon også ville give den et pift eller om det vil blive for dominerende. Nogle erfaringer der ?


Sara  -  2017-06-08 19:08:45
Jeg synes det smager virkelig godt, men udsenet er ikke det bedste. Men eller er det rigtigt godt


Sara  -  2017-04-20 18:51:45
Er det meningen at sovsen skal være hvid?


Jette Graversen  -  2012-08-28 20:46:08
Nøj, det smager fantastisk!!!!!! 1 time er lidt for meget, men total topscore herfra!!!!!!!


Mike  -  2012-04-22 21:13:53
Det smagte rigtigt godt, dog måske lidt chili ville gøre underværker. Ellers meget nemt og lækkert.


Camilla  -  2012-01-27 15:19:36
Helt vildt lækker opskrift, og man kan med fordel også tilføje skiveskårne champignons.


Sarah  -  2012-01-09 00:41:12
Den skal jeg lave imorgen! Giver lyd fra mig når retten er smagt! :-)


Lars  -  2010-12-17 17:21:43
Super lækkert, nemt at lave! Tak for opskriften


Søren  -  2010-01-23 20:30:59
Fin ret - nem at lave for en hobby kok som mig.


LeneHjørring  -  2008-03-28 09:39:18
Retten skal have 1 time i ovnen ved 200 grader. Bon Appetit!


  -  2008-02-22 07:10:58
det smager himmelsk. jeg gav det 200 grader i en time


1  -  2008-01-28 16:16:06
Hvor meget varme skal det have? men ellers lyder det rigtigt godt.