Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















God Chokolademousse

God Chokolademousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.Fløde
200 g.chokolade man kan sagtens putte mere i
2.5 pasteuriserede æg
0.5 pasteuriserede blomme
69 g.sukker
 Likør efter smag
 
16 g.husblas i hvid chokolade
12 g.husblas i lys chokolade
10 g.husblas i mørk chokolade
 


Opskrift:

Pisk fløden til flødeskum.
Pisk blomme, æg og sukker sammen i 15-20 min med en el-pisker, så den bliver meget luftig. Imes smelter man chokoladen over vandbad (evt. før hvis man er selv, så kan man lige varme den op før den ska bruges).

Vend æggemassen og flødeskummet sammen, tilsæt den smeltede chokolade.
Varm husblassen over et lavt blus, lige til det er smeltet, vend det i.

Hæld moussen i skåle eller hva man nu vil have den i. Og stil den på køl, kan bruges efter 1-2 timer, kan sagtens laves op til tre dage før den skal bruges.

Tips:

Tips: sørg for at have det du ville have moussen i klar da den stivner lidt hurtigt.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9538 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tanja  -  2018-11-11 11:34:06
Nikkelallergikere kan slet ikke tåle mørk chokolade.. Så hvorfor vælger I at markere disse opskrifter med lavt nikkelindhold!?? med mørk chokolade og cacaopulver??