Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bønnegryde

Bønnegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Merete Bøye

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.bacon i tern
2 wienerpølser
500 g.champignons
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 tomater
1 ds.flåede tomater
 Evt.1 dl. grønsagsbouillon
5 dl.udblødte kogte brune bønner (eller kidneybønner) eller dåsebønner
 laurbærblad
 oregano
 peber
 salt
 


Opskrift:

Husk: Bruges tørrede bønner, skal de først udblødes og koges. Følg anvisningen på posen.

Skær champignons, peberfrugter, tomater og pølser i skiver.

Steg baconen i en gryde. Før baconen er færdigstegt tilsættes de snittede pølser, som steges ca et minut, før champignonerne tilsættes og steges med.

Peberfrugter og tomater tilsættes dernæst og svitses ganske kort.

Tilsæt tomatdåsen samt evt. 1 dl grønsagsbouillon, men pas på, der ikke kommer for megen væde i retten.

Tilsæt bønner, laurbærblad, kværnet sort peber og oregano.

Lad retten koge ved lav varme i ca. 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.


Tips:

Serveres med basmati-ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7862 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu