Bønnegryde
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt af : Merete Bøye Indsendt : Red : |
|
|
Husk: Bruges tørrede bønner, skal de først udblødes og koges. Følg anvisningen på posen.
Skær champignons, peberfrugter, tomater og pølser i skiver. Steg baconen i en gryde. Før baconen er færdigstegt tilsættes de snittede pølser, som steges ca et minut, før champignonerne tilsættes og steges med. Peberfrugter og tomater tilsættes dernæst og svitses ganske kort. Tilsæt tomatdåsen samt evt. 1 dl grønsagsbouillon, men pas på, der ikke kommer for megen væde i retten. Tilsæt bønner, laurbærblad, kværnet sort peber og oregano. Lad retten koge ved lav varme i ca. 10-15 minutter. Smag til med salt og peber. Tips: Serveres med basmati-ris |
|
Opskriften er vist 9750 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne