kalvebov i store terninger1000 g. kalvebov i store terninger
2
laurbærblade2 laurbærblade
1.5
l.
kalvebouillon1.5 l. kalvebouillon
200
g.
perleløg200 g. perleløg
Sauce: Sauce:
40
g.
smør40 g. smør
30
g.
hvedemel30 g. hvedemel
salt salt
peber peber
1
dl.
fløde1 dl. fløde
1
bdt.
dild1 bdt. dild
Opskrift:
Læg kødet i en gryde, dæk det med koldt vand, bring det i kog og hæld straks vandet fra og skyl kødet. Kom bouillonen og laurbærblade på og lad det simre i ½ time. Tag kødet op ig si suppen. Kog perleløgene møre heri og tag dem op.
SAUCE:
Smelt smøret og rør melet i. Tilsæt ½l af suppen og kog i 10 min. Tilsæt fløden, kog saucen igennem, smag den til og tilset den hakkede dild, perleløene og det kogte kød.
Tips:
tilbehør. nye kartofler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3923 gange, og udskrevet 75 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider