Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalv i dild 02

Kalv i dild 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Manja

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kalvebov i store terninger
2 laurbærblade
1.5 l.kalvebouillon
200 g.perleløg
 
 Sauce:
40 g.smør
30 g.hvedemel
 salt
 peber
1 dl.fløde
1 bdt.dild
 


Opskrift:

Læg kødet i en gryde, dæk det med koldt vand, bring det i kog og hæld straks vandet fra og skyl kødet. Kom bouillonen og laurbærblade på og lad det simre i ½ time. Tag kødet op ig si suppen. Kog perleløgene møre heri og tag dem op.

SAUCE:
Smelt smøret og rør melet i. Tilsæt ½l af suppen og kog i 10 min. Tilsæt fløden, kog saucen igennem, smag den til og tilset den hakkede dild, perleløene og det kogte kød.

Tips:

tilbehør. nye kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3598 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu