Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ostindisk karry

Ostindisk karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.flæskesmåkød
40 g.margarine
5 løg
2 spsk.karyy
0.5 dl.eddike
0.5 dl.vand
4 gulerødder
1 selleri
1 stort madæble
0.5 hvidkål
 salt
 peber
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Skær kødet i små terninger og svits det i margarine sammen med karry og grofthakkede løg.
Tilsæt eddike, vand, salt og peber.
Skær gulerødder, selleri og æble i terninger. Snit kålen fint og kom det i gryden. Bland det hele godt.
Lad retten småsnurre ca. 3/4 time.
Smag til. Drys med hakket persille og servér groft brød eller kartofler til.

Tips:

Tilberedningstid: Ca. 1½ time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9273 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu