Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbertærte med marcipan

Rabarbertærte med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Rabarbertærte med marcipan, billede 4 Rabarbertærte med marcipan, billede 1 Rabarbertærte med marcipan, billede 2 Rabarbertærte med marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
200 gram Ren rå marcipan
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  PYNT:
25 gram Mandelsplitter
   


Opskrift:

Skyld rabarberne og snit dem. fordel dem i en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. bland sukker og kartoffelmel blandes og drys det over rabarberne.

Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 10 minutter.

Smulder margarinen og melet sammen. riv marcipanen groft i,tilsæt æg,vanillie og bland dejen,som så fordeles i klatter over rabarberne. drys med mandelsplitter.

Bages 30 minutter ved 200 grader C alm. ovn.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbertærte



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)

Opskriften er vist 216469 gange,
og udskrevet 5135 gange.


Energi:
KJ total 10688 (2544 kcal)
KJ pr. Pers. 1336 (318 kcal)
Vægt ialt 1071 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 997 KJ (237 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 27.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-07-04 20:15:20
Egner den sig til at fryse?


Inger :-)  -  2013-06-09 14:07:58
Hej kan klart anbefalde denne opskrift. Den er et kæmper hit hos os både min mand og vores børn ELSKER den bare. Plus det er ikke den sværeste kage :-) prøv den !!!!!!!!!!!


Anita  -  2012-05-17 18:42:01
Rigtig lækker jeg havde bare ikke det rigtige marcipan, så jeg brugte noget færdig marcipanbrød med chokolade om, det blev den bare bedre af.


Ninett  -  2012-01-08 10:35:29
Denne opskrift har vi lavet 3 gange nu og det må jo betyde at jeg bør give den en kommentar samt en karakter... Kagen er super god og specielt populær hos min mand der først kommer i tanke om denne opskrift så snart der nævnes rabarber og kage... det er utrolig nem at lave, marcipanen klæder det syrlige i rabarberne... Jeg er i godt humør i dag og kagen fortjener en meget flot karakter så 10 må være på sin plads... Tak for en god opskrift Hilsen Ninett


Anne-Mette  -  2010-06-10 14:05:17
Vildt god opskrift. Den er populær hos os og nem at lave. Laver begge dele klar og sætter det i køleskabet, så er den nem at lave færdig og lækker lun til gæsterne.