Rabarber crumble med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
200 gram Ren rå marcipan
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
25 gram Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
   
Energi:
KJ total 10688 (2544 kcal)
KJ pr. Pers. 1336 (318 kcal)
Vægt ialt 1071 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 997 KJ (237 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 27.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)