Kærnemælkshorn (uden gær)

Kærnemælkshorn (uden gær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.gluten
250 g.smør eller margarine
1 dl.kærnemælk
 
 Fyld:
 Marmelade eller frugtmos
 
 Pynt:
 Æggestrygelse
5 tsk.hakkede mandler
25 g.Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej, der deles i to kugler, som sættes på et koldt sted, gerne i køleskab, et par timer. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.

Hver kugle trilles ud i cirkelform, ca. 30 cm. i diameter og deles i 8 trekanter, dette gøres ved at dele cirklen i 2, så i 4 og til sidst i 8 dele.

På den brede ende af hvert dejstykke anbringes en tsk. fyld og dejen rulles herefter op til horn fra den brede mod den smalle ende. Stryges med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og tesukker.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Ønsker man at pynte med glasur undlades mandler og tesukker. Glaseringen foretages når hornene er tilpas afkølede.

Tips:

723


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kærnemælkshorn

karakterer:
Opskriften er vist 21373 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bettina  -  2021-09-04 11:14:25
De bedste horn, her nydes de med vaniliecreme og hvid glasur

Bente  -  2016-05-10 14:38:00
Nem og hurtig