Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælkshorn (uden gær)

Kærnemælkshorn (uden gær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.gluten
250 g.smør eller margarine
1 dl.kærnemælk
 
 Fyld:
 Marmelade eller frugtmos
 
 Pynt:
 Æggestrygelse
5 tsk.hakkede mandler
25 g.tesukker eller glasur
 


Opskrift:

Ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej, der deles i to kugler, som sættes på et koldt sted, gerne i køleskab, et par timer. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.

Hver kugle trilles ud i cirkelform, ca. 30 cm. i diameter og deles i 8 trekanter, dette gøres ved at dele cirklen i 2, så i 4 og til sidst i 8 dele.

På den brede ende af hvert dejstykke anbringes en tsk. fyld og dejen rulles herefter op til horn fra den brede mod den smalle ende. Stryges med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og tesukker.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Ønsker man at pynte med glasur undlades mandler og tesukker. Glaseringen foretages når hornene er tilpas afkølede.

Tips:

723




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kærnemælkshorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17170 gange,
og udskrevet 390 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2016-05-10 14:38:00
Nem og hurtig