Vild julerissalat

Vild julerissalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mboe

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.risblanding med vilde ris
150 g.tranebær
75 g.sukker
1 dl.vand
50 g.mandelsplitter
50 g.pinjekerner
1 bdt.forårsløg
4 stilkebladselleri
1 bdt.hakket persille
0.25 dl.hvid balsamico
0.25 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog risene som anvist. Bring sukker og vand i kog. Når sukkeret er ooløst, tag gryden af varmen og lad tranebærrene trække i sukkerlagen i mindst 1 time. Rist mandelsplitter og pinjekerner på tør pande. Snit forårsløg samt bladselleri fint.
Bland ris, afdryppede tranebær, mandelsplitter, pinjekerner, forårsløg, bladselleri og hakket persille. Pisk vineddike og olie sammen, smag til med salt og peber og vend dressingen i salat.

Tips:

Serveret supergodt til honningglaseret juleskinke. God appetit.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3108 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu