Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegt kød med jordnøddesauce

Grillstegt kød med jordnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kyllingebryst uden ben
500 g.magert svinekød uden ben
2.25 dl.kokosmælk
0.5 tsk.stødt tumeric
0.25 tsk.stødt spidskommen
0.25 tsk.revet muskatnød
0.25 tsk.stødt koriander
 en anelse salt
 
 Sauce:
7 dl.tyk kokosmælk
3 spsk.rød karrypasta
2 spsk.brunt sukker
1 spsk.nam pla fiskesauce
 saften af 1 lime
3 spsk.malede og ristede jordnødder eller jordnøddesmør
 


Opskrift:

Bank kødet til det er fladet noget ud og skær det derefter i strimler, ca. 2 cm brede og 7½-10 cm lange. Bland kokosmælk og krydderier og lad kødet stå og trække i blandingen i mindst 1 time.
Når man skal lave saucen, opvarmes en kopfuld kokosmælk i en wok over middelstærk varme, indtil mælken begynder at tykne. Den røde karrypasta røres i og koger, indtil der begynder at vise sig olie. Derefter røres den resterende kokosmælk i, og blandingen koger videre under lejlighedsvis omrøring, indtil saucen har samme konsistens som tyk youghurt. Derefter tilsættes krydderier og jordnød, og der røres i endnu et par minutter.
Kødstrimlerne anbringes på grillspid, hvorefter kødet grilles i ovn eller over glødende trækul i et par minutter på hver side. Serveres varmt med saucen som dip og med en skål arjad som kontrast.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4603 gange,
og udskrevet 53 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu