Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tresterfleisch (Traben-Trarbac)

Tresterfleisch (Traben-Trarbac), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.udbanket svinenakke
4 lauerbærblade
1 spsk.enebær
3 løg
0.5 spsk.peberkorn
2.5 dl.trestersnaps
1 l.Tør Riesling hvidvin ( Traben Trabach- hvis du vil ofre det) Da der også angives sukker tilsætning gør det nok ikke noget at bruge en mere sødlig.
 
2 l.vand
 sukker
 


Opskrift:

Det udbankede kød fyldes med krydderierne og rulles som en rullesteg ( ombindes formentlig)

Lægges til marinering i vin og snaps , 3 -4 dage.

Koges og 2 timer i en tildækket "steger" ( bradepande, ildfast fad) ved 180 grader i ovnen.

skæres ud og serveres i suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2411 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2007-12-05 12:59:22
Opskriften er oversat fra tysk, og hvor der står spsk. stod der i originalen TL, går ud fra at det betyder spiseske det ser i hvert fald ud til at kunne passe meget godt på denne forholdsvis store portion.