Nøddebøffer

Nøddebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Morgankezia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hasselnødder
200 g.revne gulerødder
1 hakket løg
2 dl.kogt råris
200 g.dåsekidneybønner
3 spsk.jordnøddesmør
4 spsk.hvedemel
 olivenolie
 vand efter behov
 salt
 
Opskrift:
Nødderne tørristes på en stegepande, og hakkes. Gulerødderne og løget steges i olien indtil det er blevet brunt. Risen tilsættes, og der steges yderligere i nogle minutter under omrøring. Nødderne og bønnerne piskes med lidt vand. Risblandingen, mel, salt og jordnøddesmør tilsættes og det piskes og blandes til det er mere jævnt. Dejen formes til flade og store bøffer og steges på en stegepande indtil de synes færdige.

Tips:

Serveres med sauce efter egen smag.





karakterer:
Opskriften er vist 18388 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu