Bananmuffins 03

Bananmuffins 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snemand

Indsendt :



Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
165 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Til formen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Glasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring. Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos bananerne og rør dem i dejen.

Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200°C i 12-14 minutter. Stil til afsvaling i formene.

Glasur:
Smelt smør til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur.

Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bananmuffins

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14000 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20641 (4914 kcal)
KJ pr. stk. 645 (153 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. stk. 39 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1634 KJ (389 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

maria  -  2008-10-23 18:17:17
hej hvis de 165 g mel skiftes ud med boghvedemel bliver de glutenfri. Og man smager næsten ikke forskel. Man kan også bruge fuldkornsrismel - de er stadig glutenfri.